Diensten

 • Verkoop

  Verkoop

  Een succesvolle verkoop (= vlot en aan de beste prijs) komt niet vanzelf. Het vergt een juiste schatting, een doorgedreven verkoopstrategie, een goede onderhandelaar en een juridisch waterdicht verkoopsdossier. Laat je eigendom verkopen door een team professionals die de streek al meer dan 40 jaar kennen als hun broekzak.

  Lees meer
 • Verhuur

  Verhuur

  Voor het verhuren van je eigendom hoop je op een betrouwbare huurder en een professionele begeleiding bij alle te nemen stappen. Valimmas gaat voor jou niet alleen op zoek naar een goede huurder, maar zorgt ook voor een vlotte afhandeling van het ganse verhuurtraject.

  Lees meer
 • Syndicus

  Syndicus

  Een goede syndicus bespaart je veel kopzorgen. Een syndicus staat in voor het beheer van de gemeenschappelijke delen in appartementsgebouwen, doet er de boekhouding van, zorgt voor de verzekering, zorgt dat alles juridisch correct verloopt, technische opvolging van uit te voeren werken, etc. Ben je op zoek naar een goede en transparante syndicus, kom dan zeker bij ons eens langs.

  Lees meer
 • Rentmeester

  Rentmeester

  Verstandig verhuren is en blijft een goede investering, maar vergt actieve opvolging en brengt helaas nog te vaak voor kopzorgen met zich. Een goede rentmeester zorgt voor een zorgeloos beheer van jouw eigendom. Hij zoekt voor jou de geschikte huurders en zorgt nadien voor het technisch, administratief en financieel beheer.

  Lees meer
 • Landmeter

  Landmeter

  Je hebt een mooi perceel liggen en je wou er altijd al iets mee doen, maar het kwam er nooit van? Kom gerust eens langs en wij onderzoeken voor jou de mogelijkheden. Onze landmeters begeleiden je van A tot Z in het verkavelingsproces. En indien je dat wenst, zorgen onze makelaars nadien voor een vlotte verkoop.

  Lees meer
 • Advies

  Advies

  Heeft u andere vragen of noden omtrent uw vastgoed? Contacteer ons dan gerust, we halen alles uit de kast om u zo goed mogelijk te helpen !

  Lees meer