Panden in de kijker

Gratis schatting

Panden in de kijker

40 jaar Valimmas...

Valimmas blies inmiddels al meer dan 40 kaarsjes uit. Om dit te vieren en omdat we vol goesting de toekomst tegemoet kijken, werd Valimmas in een nieuw jasje gestoken.

En het is niet enkel bij een nieuwe look gebleven. Sedert 1 januari 2020 sloegen Valimmas en Immo Asse de handen in mekaar, waardoor ons team versterkt werd door Johan Labeeuw. Johan brengt naast zijn brede glimlach ook meer dan 20 jaar ervaring als makelaar, rentmeester en syndicus mee. Dus voortaan kan je bij ons ook terecht als je een goede en betrouwbare syndicus of rentmeester zoekt.

Daarmee zijn Mark, Johan en Joris de drie nieuwe zaakvoerders van Valimmas, maar zij kunnen blijven rekenen op de jarenlange ervaring en medewerking van Jos en Pol.

Klanten vertellen

 • Zeer tevreden!

  Ik ben heel tevreden over de samenwerking betreft het verhuren van mijn pand. Er wordt heel kort op de bal gespeeld. Geen enkele vraag is teveel en wordt onmiddellijk beantwoord. De service is top, zelfs zaken die je niet verwacht, worden voor de klant geregeld. Ik kan deze vastgoedmakelaar alleen maar aanraden !

  Lieve

 • Zeer professioneel!

  Indien je uw eigendom met een gerust hart wil verkopen... 1 adres !

  Inge

 • Persoonlijke aanpak

  Een zeer pro-actieve makelaar, kennen hun vak. Altijd goed bereikbaar, en een persoonlijke aanpak. Woning was in geen tijd verkocht, en de verkoopprijs was pal op de schatting!

  Arne

 • Professioneel Team

  Professioneel, eerlijk en correct team! Wij zijn goed geholpen. Alles is vlekkeloos verlopen, zoals het hoort.

  Stijn